Loading...

Pályázatok

A Sali Daru Kft. Székhelyének energetikai korszerűsítése.

Kedvezményezett neve: SALI-DARU Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. A projekt címe: A Sali Daru Kft. Székhelyének energetikai korszerűsítése. A projekt azonosító száma: VEKOP-5.1.1-5-1-2-16-2018-00091 A szerződött támogatás összege: 6 466 653 FORINT A támogatás mértéke: 40% A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával valósult meg.
A projekt tartalmának bemutatása: A munkálatok csak a támogató okirat és a hitelszerződés megkötése után kezdődtek meg az előkészületekkel 2020 májusában. Ezek után a munkálatok az előleg lehívása és kifizetése után kezdődtek meg 2020 augusztusában és szeptemberében. A projekt fizikailag megvalósult 2020 decemberére, azonban a záró energetikai tanúsítást csak januárban tudtuk elkészíttetni.
Eredmények:
A villamos energia és fűtési energia fogyasztás csökkentése , villamos energia fogyasztás költségének teljes kiváltása megújuló energiaforrás alkalmazásával, a fűtési költségek csökkenése a külső oldali szigetelésekkel.
Napelemes rendszer paraméterei: Az épület lapos tetős részére telepítésre kerül egy 36 modulból álló, összesen 9,9 kWp csúcsteljesítményű napelemes rendszer. Az áram átalakítást egy 9 kW-os teljesítményű inverter végzi.

 A projekt  befejezési dátuma 2021.03.09.